Zoho Customer Care Number

Zoho offers good customer support in field of sales and marketing. Those using its services may access Zoho Customer Care Number India for getting technical Support. It’s well expertise team is always ready to serve you in best manner.

Zoho Toll Free Number or Zoho GST Helpline Number is 1800 123 7711. If you have any sales regarding queries, then feel free to contact its professional department for immediate guidance & support with below Contact Information.

customerkarts.com

Zoho Customer Care Number

Zoho Customer Care Number044 6744 7000
ZohoGST HelplineNumber1800 123 7711
ZohoGST Customer Care Number1800 123 7711
Zoho Sales Number+91 (44) 71817070
+91 (44) 71817000
+91 (44) 67447000
Zoho Customer Care Mail Id[email protected]
Zoho Sales Mail Id[email protected]
Official Websitewww.zoho.com

 

Zoho Customer Care India:

Zoho Customer Care Delhi044 6744 7000
Zoho Customer Care Mumbai044 6744 7000
Zoho Customer Care Bangalore1800 123 7711
Zoho Customer Care Pune044 6744 7000
Zoho Customer Care Chennai1800 123 7711
Zoho Mail Customer Care Delhi1800 123 7711
Zoho Customer Care Hyderabad044 6744 7000
Zoho Customer Care No1800 123 7711

 

Zoho Sales Enquiries Contact Number India:

Zoho Sales Enquiries Phone Number+91 (44) 71817070
Zoho Sales Enquiries Contact Number+91 (44) 71817000
Zoho Sales Enquiries Contact Number+91 (44) 67447000

 

Check Here: How To File Online Complaint in Consumer Court

Zoho Customer Service Phone Number For Sales Enquiries:

CountriesZoho Sales Enquiries Contact Number
US+1 877 834 4428
+1 844 584 2497
+1 615 671 9025
UK+44 (20) 35647890
+44 8009177225
France+33 805542462
Japan+81 45 319 4614
China+8610 82637816
Germany+49 8000229966
Sweden+46 201408150
Italy+39 (0) 287103737
Netherlands+31 707007083
Spain+34 918368598
Australia+61 2 80662898
Singapore+65 6723 1040

 

Zoho Press Enquiries Contact Details:

Contact PersonAravind Natarajan 
Zoho Press Enquiries Contact Number408-916-9191 x 8064
Zoho Press Enquiries Email Address[email protected]
Contact PersonMason Hering 
Zoho Press Enquiries Phone Number512-583-3913
Zoho Press Enquiries Email Id[email protected]

 

Zoho Public Relations Contact Details:

Zoho Public Relations Contact PersonMason Hering 
Zoho Public Relations Contact Number512-583-3913
Zoho Public Relations Email Id[email protected]

 

 Zoho Customer Care Email Address:

Press Enquiries[email protected]
Sales & pricing questions[email protected]
Payments & cancellation[email protected]
abuse complaints[email protected]

 

Do You Know: How to Write a Complaint Email to Customer Service

Zoho Customer Care International:

Zoho Customer Service UAE+971 4 513 6046
Zoho Customer Care USA044 6744 7000
China+8610 82637816
Singapore+65 67231040 (Sales) / +65-63344486 (Admin)
Netherlands+31 85 066 6700

 

Zoho Head Office Contact Number:

Zoho Head Office Phone Number: 044 – 67447070 / 044 – 71817070

Zoho Head Office Address:

Estancia IT Park, Plot No. 140 & 151, GST Road, Vallancherry Village, Chengalpattu Taluk, Kanchipuram District 603 202, Chennai, India

Zoho Office Address India:

TenkasiSilaraipuravu Village, Mathalamparai, Tenkasi, Tirunelveli District 627 814, India
Renigunta16-237, Srikalahasti Road, Renigunta Pillapalem, Renigunta, Andhra Pradesh 517520, India

 

Zoho International Office Location:

Country Zoho International Office Address
USACalifornia4141 Hacienda Drive, Pleasanton, CA 94588, USA
Texas6800 Burleson Rd, Building 310, Suite 200,Austin, TX 78744, USA
Beijing3F, KPHZ International Technology Transfer Center, No.28, Houtun Road, Hai Dian District, Beijing, China 100192
AustraliaNew South Wales 10/130 Jonson Street,  Byron Bay, NSW 2481, Australia
UAEOffice 116, Building 10, Dubai Internet City, Dubai
NetherlandsUtrecht Churchilllaan 11 (17th Floor), 3527 GV Utrecht, The Netherlands
China3F, KPHZ International Technology Transfer Center, No.28,Houtun Road, HaiDian District, Beijing, China 100192
JapanYokohama Minato – Mirai-Center building 13F,3-6-1, Nishi-ku, Yokohama 221-0012, Japan
Singapore138 Cecil Street, #08-01 Cecil Court, Singapore 069538

 

Check Below Links for Zoho Customer Care:

Zoho At Social Networking Sites:

People Also Ask Regarding Zoho Customer Care

Ques 1: How Do I Cancel My Subscription?

Ans: Sorry that for some reason you had to cancel your subscription. You can do it within the Zoho service you are using or send an e-mail to [email protected]ocorp.com

Ques 2: What Is Your Support Policy?

Ans: All questions submitted will be replied within 24hrs, except weekend’s and public holidays. Company Provides e-mail & telephone support (during the business hours) for signing-up, usage assistance, problem diagnosis and resolution, clarification in documentation, and technical guidance.Zoho Customer Care Number is accessible for getting answers to all issues.

Ques 3: How Do I Change My Email Address?

Ans: In case you wish to retain the existing email address and add a new one, please do the following steps:

  • Log on to your account at: https://accounts.zoho.com/, hit on the ‘Profile’ tab >> ‘Email Address’ link and then on ‘Add New Email’ button
  • Enter a new email address in the text box and click “Add”. It will get added as your secondary email address
  • Hit on the ‘Make Primary’ text link of this new address. Enter your account password and hit the ‘Make Primary’ button
  • The new email address you gave will get added as the primary address. Now hit on the ‘Resend Confirmation Mail’ button to receive the confirmation mail again to your new email address.

Ques 4: How To Reset My Zoho Password?

Ans: If you have lost/forgotten your password, use the “Forgot Password?” link available at any of the Zoho services login page (ex: http://crm.zoho.com/), enter your “Email Address” with which you had set up an account with Zoho, the “image text” that appears on the form and press the “Request” button. You will instantly receive an email with a HTML link to choose a new password for your Zoho account

Ques 5: Is There Any Long Term Contract?

Ans: No. There is no long term contract. You can opt for monthly or yearly subscription. For yearly subscriptions, we offer discount.You can dial Zoho Customer Care Number for getting more support.

Ques 6: What Kind Of Payments Do They Accept?

Ans: They accept payments via Visa, Master, and American Express. We also accept payments via PayPal (you must have an account with PayPal) and bank transfers for yearly subscription. For details, please e-mail [email protected]

Ques 7: How To Get A New Invoice?

Ans: Invoice will be automatically sent to your e-mail address on every new purchase & renewals. If you have not received or have mis-placed the invoice, please e-mail us at [email protected]

Ques 8: How Do I See The Files That Are Shared To Me?

Ans: In the left side panel tree of Docs, under Shared Docs folder click “Shared to me” folder. All the files shared to you will get listed. For more details, contact via Zoho Customer Care Number.

Ques 9: How Do I See The Files That I Have Shared?

Ans: In the left side panel tree of Docs, under Shared Docs folder click “Shared by me” folders. All the files shared by you will get listed.

Ques 10: How Do I Allow The Users To Whom I Have Shared A View, To Edit A Record In The View?

Ans: By default, the owner of the application [i.e you] has the ability to Add/Edit/Delete/Bulk Edit/Delete records in a view. To allow users to Add/Edit/Delete/Bulk Edit/Delete the records:

  • Hit on “Edit this Application”: and navigate to the appropriate view.
  • From the left pane, from under “Actions” hit on “Set Permissions”.
  • In the right pane, select the actions that you’d like to allow your users to perform.
  • Press “Done” to save.

Get Details: How To Talk To A Customer Care Executive

Have a look on below Zoho Customer Care Number:

Zoho Customer Care ChatZoho Mail Customer Care Chat
Zoho Customer Service ReviewsZoho One Customer Care
Zoho Customer Care JobZoho Inventory Customer Care
Zoho Books Customer CareZoho Campaigns Customer Care
Zoho Customer Service SoftwareZoho Customer Care Toll Free Number

 

Do you know about Zoho?

For very small companies that can’t afford a big investment, the free version of the Zoho CRM is available. Moreover, free version of Zoho is more charming. Further, its professional help desk staff is efficient in delivering customer satisfaction.

Besides this, Zoho Writer enables you to access your documents from a web browser even when you are not connected to the internet. In order to enquire more concerning its outstanding sales & marketing services, contact through Zoho Contact Number India.

You Should Also Put An Eye On This!!!

Linkedin Customer CareFacebook Customer Care Number
Gmail Customer Care NumberWhatsapp Customer Care Number

2 COMMENTS

Leave a Reply