LG AC Customer Care Number

Summer season is approaching; there is essence of window or spilt air conditioner. One who wants cooling during scorching summer may contact LG AC Customer Care Number India (24 Hrs, 7 Days) for confirming prices & other quality norms.

LG would be your reliable companion across weathers. That’s why LG AC Toll Free Number i.e. 1800-180-9999 is quite useful. On the other hand, those whose air conditioner is not working properly or lack of cooling may dial LG AC Helpline Number or contact via Email.

customerkarts.com

LG AC Customer Care Number

LG AC Customer Care Number (24 hrs, 7 days a week, except national holidays)1800-180-9999
LG AC Customer Care Toll Free Number (24 hrs, 7 days a week, except national holidays)1800-315-9999 
LG AC Business Contact Number1800-180-9898
LG ACS AC Contact Number1800-180-3575
Official Websitewww.lg.com

 

LG AC Business Contact Details:

LG AC Business Contact Number1800-180-9898
Call TimingsMonday to Saturday excluding National holidays, 9:00am to 6:00pm IST
LG AC Business Email Id[email protected]

 

LG AC SAC Contact Details:

LG AC SAC Contact Number1800-180-3575
Call TimingsMonday to Saturday excluding National holidays, 9:00am to 6:00pm IST
LG AC Email Id[email protected]

 

 Check Here: How To File Online Complaint in Consumer Court

LG Service Center India Contact Details:

LG AC Customer Care Number Delhi1800-315-9999 
LG AC Customer Care Hyderabad1800-180-9999
LG AC Customer Care Number Chennai1800-180-9898
LG AC Customer Care Number Hyderabad1800-180-9999
LG AC Customer Care Chennai1800-180-9999

 

LG AC Mail Address:

LG Electronics India Pvt. Ltd, A Wing ( 3rd Floor ) D-3 , District Center Saket, New Delhi -110017

LG AC Head Office Address:

3rd Floor, Ninex City Mart, Main, Sohna Rd, Sector 49, Gurugram, Haryana 122001

Related Links for LG AC Customer Care:

Follow LG AC At Social Media:

Some Queries regarding LG AC Customer Care

Ques 1: How Do I Return Product, Part Or Accessory I Purchased On Lg.Com?

Ans: If you purchased the product or accessory online on LG.com, call LG Customer Service at 1800-180-9999, to obtain Return Authorization (RMA) number and follow the instructions provided by Returns Agent.

Ques 2: Can I Return Product, Part Or Accessory Without Return Authorization (Rma) Number?

Ans: No. A Return Authorization (RMA) is required to receive and process all returns correctly. To obtain RMA#, contact to 1800-180-9999

Ques 3: How Do I Return Damaged Or Incorrect Product, Part Or Accessory And Get A Replacement?

Ans: If you purchased the product, part or accessory online on LG.com, call LG Customer Service at 1800-180-9999, to obtain Return Authorization (RMA) and follow the instructions provided by Returns Agent. Please read Return Policy for more information.

Ques 4: What To Do If Product, Part Or Accessory Is Missing From My Package?

Ans: LG customer service Phone Number – 1800-180-9999

Ques 5: What To Do If My Order Is Lost In Transit Or I Did Not Receive The Shipment?

Ans: LG Customer Service Number – 1800-180-9999

Ques 6: How Much Time Will It Take To Receive My Refund, Once I Return Part Or Accessory?

Ans: Please read return policy for more information.

Ques 7: How Can I Get A Refund On My Returned Product, Part Or Accessory?

Ans: LG Customer Service cannot process your return request until we receive the product(s) in our warehouse. In order to receive full credit, product or accessory must be returned in new condition, including: all components, manuals, registration cards. The product, part or accessory must be returned in the original packaging that is intact and undamaged.

Ques 8: How Do I Know Which Is The Correct Product, Part Or Accessory For My LG Product?

Ans: See compatibility section on the Product detail page on LG.com or see product owner’s manual. For more details, dial LG AC Customer Care Number.

Ques 9: How Can I Cancel My Purchase Order?

Ans: Once an order is accepted, there is no guarantee the order may be cancelled. Any order that is not able to be cancelled must be accepted upon delivery and you must request a Return Materials Authorization (RMA) for a refund. Please call 1800-180-9999 excluding holidays.

Ques 10: How Do I Get Copy Of My Invoice?

Ans: You can print a copy of your invoice from Order Confirmation page. You can also save the copy of your order confirmation email as a reference.

Get Details – How To Talk To A Customer Care Executive

You might be looking for listed LG AC Service Customer Care Number:

LG AC Service Customer CareLG Split AC Customer Care
LG Customer Care Number For AcLG AC Repair Customer Care
LG AC Customer Care NoLG AC Customer Care Delhi
LG Customer Care ACLG AC Service Centre Customer Care Number
LG AC Customer Care Number KeralaLG AC Customer Care Bangalore

 

LG AC Customer Care:

LG offers window AC or spilt AC at affordable prices in India. You may rely on this brand in terms of best service. During hot weather, you will enjoy cooling. In case, window air conditioners are not window air conditioners, then no need to worry.

LG AC Contact Number India & other Customer Care LG AC details are well furnished on this page. So, call on above mentioned number in case you noted any problem. Add this page to bookmark for more updates at your timeline.

You Should Also Put An Eye On This!!!

LG Washing Machine Customer CareHitachi Customer Care Number
Havells Customer Care NumberiBall Customer Care Number

NO COMMENTS

Leave a Reply